FOODIE TUR
SINGAPORE
& MALAYSIA
TUREN INKLUDERER
• Fly København - Singapore (Fly fra Billund mod tillæg)
• Transport med bus under hele turen • Orchard Hotel Singapore 5* hotel 4 nætter. Fitness og trådløst Internet. Inkl. morgenmad • Velkomstmøde i Singapore. Der serveres en cocktail, juice eller mineralvand • Personlig Velkomst pakke • Byrundtur i Singapore med lokal guide • Middag på top restaurant i Singapore • Besøg på madmarked i Singapore • Køkkenskole "Singapore køkkenet" afsluttes med stor fælles middag hvor vi spiser egne retter. Chefkok Michael Pang-Larsen • Frokost på en "Zi Char" restaurant i Singapore • Besøg i Hawker center i Singapore • Fly Singapore - Penang • Eastern & Oriental 5* hotel George Town 5 nætter. Fri Afternoon Tea med drinks og snacks. Fitness og trådløst Internet. Inkl. morgenmad • Velkomstmøde i George Town. Der serveres en cocktail, juice eller mineralvand • Byrundtur i George Town med lokal guide • Middag på top restaurant i George Town • Besøg på madmarked i George Town • Køkkenskole "Malaysia køkkenet" i George Town afsluttes med stor fælles middag hvor vi spiser egne retter. Chefkok Michael Pang-Larsen og lokal chefkok • Besøg i Hawker center i George Town • Besøg til Kampung landsby i Penang • Fly Penang - Langkawi • Andaman resort 5* Langkawi 3 nætter. Fitness og trådløst Internet. Inkl. morgenmad • Velkomstmøde på Langkawi. Der serveres en cocktail, juice eller mineralvand • Middag på Andaman resort Langkawi • Fly Langkawi - Singapore • Fly Singapore - København (Fly til Billund mod tillæg) • Specialist guide og madkender Madentusiast og ejer af restaurant NamNam og Nams Kusine Michael Pang-Larsen • Dansk rejseleder • Alle skatter, afgifter, indchecket bagage og håndbagage |
Læs mere her
|